logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
2.800 de vasluieni au fost executati silit cauza datoriilor la bugetul local Inapoi Valorificari Creante

26 Octombrie 2009

Aproximativ 2.800 de persoane din municipiul Vaslui au fost executate silit de Primarie, având popriri pe salarii sau sechestru pe bunuri, din cauza datoriilor la bugetul local, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit sefului Serviciului Financiar din cadrul Primariei Vaslui, datoriile vasluienilor reprezinta taxe si impozite locale neachitate în ultimii ani, precum si amenzi neplatite. Datoriile acestora la bugetul local depasesc suma de un milion de lei.

“Sunt mii de cetateni care au vazut ca nu li se întâmpla nimic daca nu platesc impozitele sau amenzile si au neglijat acest lucru ani de zile. Nu mai putem tolera astfel de situatii, pentru ca încasarile la bugetul local sunt din ce în ce mai putine, mai ales de când tot mai multi vasluieni au ramas fara locuri de munca.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.