logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Centrala Incidentelor de Plati iti spune daca o companie e aproape de faliment Inapoi Valorificari Creante

18 Noiembrie 2009

Tot mai multe firme au probleme de lichiditate din cauza crizei financiare. Cum aflati ca angajatorul sau firma de la care ar trebui sa va primiti banii in câteva luni nu se alfa intr-o situatie dificila. Exista baze de date care va pot salva.

Datele despre incidentele de plata se pot afla de la banci

Banca Nationala detine o baza de date cu informatii despre toate companiile care au generat incidente de plata: au emis cecuri si bilete la ordin fara acoperire. Pentru a afla informatii despre o firma, trebuie insa sa apelati la serviciile unei banci.

“Noi putem verifica orice companie din Romania, indiferent la ce banca are deschis contul dar este necesar ca firma sau persoana fizica ce solicita acest lucru sa aiba deschis un cont la noi sau, daca nu are, sa isi deschida un cont. Taxa pentru interogarea bazei de date a Centralei Incidentelor de Plata este de trei lei pentru fiecare companie verificata”, a descris pentru capital.ro, Andrei Muraru, director de sucursala la Banca Transilvania.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.