logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Termenul mediu de recuperare a TVA a crescut cu trei luni Inapoi Valorificari Creante

28 Octombrie 2009

Termenul mediu de recuperare a TVA a crescut in acest an cu cel putin trei luni fata de termenele de recuperare din anii anteriori, potrivit firmei R&M Audit, unul dintre liderii pietei de contabilitate.

“Rambursarea TVA-ului este o sursa importanta de lichiditati, avand in vedere ca, de la inceputul crizei si pana in prezent, finantarea a devenit din ce in ce mai greoaie, afectand nu numai investitiile companiilor, ci in primul rand derularea operatiunilor zilnice; intarzierile foarte mari inregistrate de catre firme la recuperarea TVA-ului contribuie in mod semnificativ la cresterea numarului de falimente, intarind astfel si mai mult criza pe care o traversam”, a declarat Mirela Serban, Managing Partener R&M Audit.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.