logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Toate firmele din România ar putea beneficia de amânarea la plata a datoriilor catre stat cu pâna la un an Inapoi Valorificari Creante

16 Octombrie 2009

Toate firmele active din România ar putea beneficia de amânarea la plata a datoriilor catre stat cu pâna la un an, deoarece articolul din ordonanta de urgenta care prevede aceasta posibilitate exclusiv pentru firmele care nu înregistrasera datorii pâna la 30 septembrie 2008 a disparut la Senat.

Senatul a eliminat din textul Ordonantei de Urgenta 92/2009 privind amânarea la plata a datoriile catre buget articolul care limita aceasta facilitate doar la firmele care nu înregistrau obligatii fiscale restante la data de 30 septembrie 2008, lasând drept conditii de accesare a acestei facilitati doar depunerea tuturor declaratiilor fiscale si cazierul fiscal curat. De asemenea, firma solicitanta trebuie sa nu fie în insolventa. Ordonanta a fost introdusa ca masura anticriza, iar ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a spus, la momentul aprobarii ei de catre guvern, ca urmareste sa ajute firmele bun-platnice.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.