logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
5.000 de firme isi suspenda activitatea in fiecare luna Inapoi Valorificari Creante

18 Noiembrie 2009

Numarul firmelor afectate de criza economica a crescut in primele zece luni ale anului, dupa cum arata datele Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).

Astfel, in perioada ianuarie – octombrie 2009 au fost inregistrate 120.509 suspendari de activitate, in crestere cu 1.090,45% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand numarul firmelor suspendate era de 10.123. In conditiile in care in primele sase luni si-au suspendat activitatea 105.537 de firme, inseamna ca doar in ultimele trei luni 15.000 de companii au fost suspendate, respectiv 5.00 Numarul firmelor afectate de criza economica a crescut in primele zece luni ale anului, dupa cum arata datele Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).

Astfel, in perioada ianuarie – octombrie 2009 au fost inregistrate 120.509 suspendari de activitate, in crestere cu 1.090,45% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand numarul firmelor suspendate era de 10.123. In conditiile in care in primele sase luni si-au suspendat activitatea 105.537 de firme, inseamna ca doar in ultimele trei luni 15.000 de companii au fost suspendate, respectiv 5.000 de suspendari in fiecare luna.0 de suspendari in fiecare luna.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.