logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
ANAF a reactivat 200 de firme Inapoi Valorificari Creante

26 Noiembrie 2009

Agentia Nationala de Administare Fiscala(ANAF) a reactivat 200 de firme prin Ordinul nr.1690/2009. Reactivarea opereaza cu data intrarii in vigoare a ordinului, respectiv 11 decembrie 2009.

Prin acest act normativ, ANAF a reactivat 200 de societati comerciale. Potrivit Codului fiscal, contribuabilii inscrisi in Lista contribuabililor reactivati pot sa solicite inregistrarea in scopuri de TVA, ca urmare a incetarii situatiei care a condus la scoaterea din evidenta.

De asemenea, la data reactivarii unui contribuabil se reactiveaza toate sediile secundare ale respectivului contribuabil.

Printre motivele care duc la declararea inactivitatii firmelor, de catre ANAF, se numara neindeplinirea obligatiilor declarative, sustragerea de la efectuarea inspectiei fiscale, prin declararea unor date de identificare a sediului social care nu permit organului fiscal identificarea acestora sau daca organele fiscale au constatat ca nu functioneaza la sediul social sau la domiciliul fiscal declarat.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.