logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Asociatiile de proprietari vor avea avocati RADET pentru recuperarea restantelor de la datornici Inapoi Valorificari Creante

19 Noiembrie 2009

Regia Autonoma de Distribu­tie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti va pune la dispo­zitia asociatiilor de proprie­tari avocati specializati in recuperarea datoriilor de la persoanele rau-platnice.

In acest fel, cei cu restante nu se vor mai putea eschiva de la plata lunara a intretinerii, iar vecinii lor de buna credinta nu vor risca sa fie debransati de la sistemul centralizat de termoficare.

“Sunt oameni care nu o duc tocmai rau, au bani sa isi plateasca datoriile, dar sfideaza aceste obligatii civice. Vom angaja o firma de avocatura ca sa urmareasca atent refuzul rau-platnicilor, astfel incat sa poata recupera datoriile inregistrate de asociatii. Se va ajunge si la executare silita pentru cei care nu inteleg ca nu se mai poate asa”, a anuntat, ieri, directorul general al regiei.

El a precizat ca masura va fi luata de RADET chiar si in contextul actualei crize economice. “Aceasta firma de avocatura nu se va juca, isi va urmari atent procesele din instanta. In prezent, adminis­tratorii de bloc nu au continui­tate in demersurile pentru recuperarea creantelor in cazul locatarilor lor. Sunt uneori mai indulgenti pentru ca sunt vecini, cunostinte si atunci nu indraznesc sa mearga pana la capat cu procesele. Trecem printr-o perioada grea si nu mai putem continua asa. La randul nostru, avem de platit facturi si avem nevoie de bani la buget”, a explicat Becheanu.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.