logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
AT Leasing raporteaza intarzierile de plata la CRB Inapoi Valorificari Creante

19 Noiembrie 2009

Auto Trading Leasing IFN, detinuta de grupul italian Banco Popolare Societa Cooperativa din 2007, cu incasari de 9,4 mil. euro anul trecut si o pierdere de 2,7 mil. euro, potrivit Ministerului de Finante, a facut saptamana aceasta prima raportare a unei intarzieri de plata la Centrala Riscurilor Bancare (CRB) - organismul BNR care gestioneaza informatii privind expunerilor bancilor mai mari de 20.000 de lei fata de un singur debitor. Toate institutiile de credit si institutiile financiare nebancare inscrise in Registrul Special al BNR raporteaza informatii la CRB si beneficiaza de informatii.

Auto Trading Leasing IFN are in portofoliu atat produse de leasing (leasing auto si imobiliar), cat si produse de creditare, lansate inca din februarie 2008 (credit pentru investitii imobiliare, credit imobiliar pentru construirea de imobile, credit pentru nevoie personale cu ipoteca si altele). Firma a anuntat ieri ca a fost autorizata in luna septembrie de Banca Nationala sa vanda un nou credit ipotecar.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.