logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
AVAS scoate la licitatie un activ al ARPO Craiova, pretul de pornire fiind de circa 1,8 mil dolari Inapoi Valorificari Creante

19 Noiembrie 2009
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scoate la licitatie publica mai multe cladiri ce apartin ARPO S.A. Craiova, pretul de pornire fiind de 1.872.000 dolari fara TVA, se arata intr-un comunicat remis joi de Autoritate.

"Activul pus in vanzare este format din cladiri, respectiv hala prelucrari mecanice, statie compresoare, anexa tehnico – sociala armaturi, turnatorie otel, statie electrocar, depozit
vopsele, hala turnatorie otel, statie acetilena, hala fabricatie pompe, anexa tehnico –sociala pompe, magazie generala colab, magazie produse finite, depozit lubrifianti ┼či vopsele, cladire sector CO2, hala fabricatie pompe, gospodarie nisip, gospodarie ape potabile, imprejmuire hala prelucrari mecanice, drum acces, gospodarie apa industriala, depozit laminate, constructie combustibili lichizi, rezervor paralelipipedic, recipiente, rezervor lubrifianti 1000l, drumuri uzinale, platforma dale beton", potrivit AVAS.

Conform datelor AVAS, terenul pe care sunt amplasate cladirile apartine domeniului privat al Consiliului Local al ora┼čului Strehaia.

Autoritatea mai informeaza ca licitatia publica va avea loc in data de 4 decembrie la sediul AVAS, iar garantia de participare la licitatie reprezinta 30% din pretul de pornire aferent activului pentru care se liciteaza.
 


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.