logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Bancile amendate cu 107.500 lei, numai in octombrie, de Protectia Consumatorilor Inapoi Valorificari Creante

13 Noiembrie 2009

Autoritatea Natiionala de Protectia Consumatorilor (ANPC) primit, in octombrie, 333 de reclamatii din toata tara si a dat amenzi de 107.500 lei in sectorul serviciilor financiare, a declarat joi Mihail Meiu, director in cadrul ANPC.

O parte dintre aceste amenzi au fost date pentru nereguli inregistrate atat in octombrie, cat si in lunile anterioare. “In primele noua luni am inregistrat 2.100 de reclamatii, scaderea fiind semnificativa fata de aceeasi perioada din 2008″, a afirmat Meiu, fara sa dea detalii despre nivelul scaderii. El a explicat ca scaderea era de asteptat, in conditiile in care numarul consumatorilor care au accesat credite s-a diminuat.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.