logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Bancile italiene suspenda plata ratei la creditele ipotecare pentru someri Inapoi Valorificari Creante

23 Octombrie 2009

IMM-urile vor putea si ele sa îsi suspende ratele la banci, dobânda catre banci urmând a fi platita de la buget.

Bancile italiene au anuntat ca suspenda plata ratei la creditele ipotecare, pentru familiile afectate de criza, relateaza corespondentul Agerpres. Cei mai afectati dintre italieni în aceste vremuri de criza vor putea astfel sa-si suspende plata ratei timp de 12 luni începând de la 1 ianuarie 2010, potrivit unui anunt facut miercuri de presedintele Asociatiei Bancilor Italiene (ABI), Corrado Faissola.

Motivele ce pot fi invocate pentru a solicita suspendarea ratei sunt pierderea locului de munca, închiderea unei activitati independente aducatoare de venituri, moartea unui membru al familiei care sustinea veniturile acesteia, intrarea în somaj tehnic.Mai mult, familiilor aflate în dificultate li se vor putea acorda microcredite pentru consum, gasirea unui loc de munca sau deschiderea unei mici activitati economice, potrivit unei întelegeri dintre Asociatia bancilor si asociatiile de consumatori. În pericol de a nu mai putea sa-si plateasca rata la banca se gasesc aproximativ 120.000 de familii italiene, iar valoarea totala a ratelor ce vor fi amânate s-ar putea ridica la circa 8 miliarde de euro.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.