logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Basescu ar taia impozitele imediat ce economia decoleaza, bugetul are nevoie astazi de 400 milioane de Euro, iar apartamentele executate silit se pot cumpara si pe credit Inapoi Valorificari Creante

06 Noiembrie 2009

Cum ar putea scadea cu 50% pretul apartamentelor? Statul sa dea terenul si utilitatile, raspunde Ziarul Financiar.
Pretul locuintelor ar putea scadea cu pana la 50% daca proiectele imobiliare ar fi dezvoltate prin parteneriate in regim public-privat (PPP), prin care autoritatile publice sa asigure terenul si racordarea la utilitati, iar dezvoltatorii sa finanteze constructia si lucrarile de infrastructura.

Basescu ar taia impozitele imediat ce economia decoleaza, anunta Standard.ro
Cota unica ar trebui redusa din 2011 de la 16% la 14%, sau chiar 12%, a spus ieri presedintele Traian Basescu. Declaratia vine in contextul caderii guvernului Croitoru, al preferintei manifestate de presedinte pentru un guvern PDL-PNL, dar si al disputei electorale pe tema nivelului taxarii. O micsorare a impozitarii in 2011 ar avea caracter anticiclic, in conditiile in care, pana atunci, este de asteptat o revenire a economiei pe crestere viguroasa.

Apartamentele executate silit se pot cumpara si pe credit, informeaza Capital.
Imobilele executate silit, fie pentru nerambursarea creditelor, fie pentru plata unor despagubiri decise in instanta au avantajul ca, uneori, ajung la preturi mult mai mici decat cele ale pietei. Dezavantajul era ca trebuiau achitate cu banii jos. Au aparut insa primele cazuri de imobile executate silit, achitate prin credit bancar.

Bugetul are nevoie astazi de 400 milioane de €, anunta Money.ro.
Ministerul Finantelor vrea sa se imprumute astazi, prin obligatiuni in valoare de 400 de milioane de euro, emisiune anuntata miercuri seara, in conditiile in care transa a treia de imprumut de la Fondul Monetar International a devenit incerta.“E o procedura pe care Ministerul de Finante o face... e un fel de a se asigura. Sunt proactivi, asta e un lucru foarte bun. Suma de 400 de milioane nu este foarte mare pentru Romania, cred ca o vor ridica, depinde de cost”, a explicat Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR.

Criza taie veniturile companiilor de telefonie. Raman totusi pe profit, scrie Gandul
Chiar daca in primele noua luni din 2009 majoritatea operatorilor din comunicatii au raportat venituri in scadere, ei raman totusi profitabili. Criza si ascutirea concurentei au redus veniturile majoritatii operatorilor din comunicatii din tara noastra in primele noua luni din acest an. Exceptia o constituie Cosmote, ale carui venituri au urcat semnificativ, cu 52,6%, ca urmare a majorarii numarului de clienti. Chiar cu venituri mai mici, nicio companie din domeniu nu a inregistrat pierderi, pentru ca profiturile erau oricum foarte mari.

Hidroelectrica contracteaza credite de 300 milioane de euro, anunta Romania Libera.
Hidroelectrica discuta cu patru banci contractarea unor imprumuturi de 300 milioane euro, pentru finantarea investitiilor, a declarat Mihai David, directorul general al companiei. "De asemenea, am restructurat o serie de credite pe termen scurt, pentru ca vrem sa urgentam finalizarea unor investitii", a spus David, fara a preciza insa care sunt bancile interesate.
 


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.