logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
BNR: Aproape 650.000 de romani aveau restante la credite, la sfarsitul lunii septembrie, in crestere cu 58% Inapoi Valorificari Creante

23 Noiembrie 2009

Numarul romanilor cu restante mai mari de 30 de zile a ajuns in septembrie la 648.970, cu peste 20.000 mai mult decat in luna precedenta si cu 58% mai mult decat in aceeasi luna din 2008, arata datele transmise BNR de catre Biroul de Credite.

In acelasi timp, sumele cu intarzieri mai mari de 30 de zile la plata rata lunare au crescut cu circa 190 mil. lei, pana la 2,4 mld. lei. In septembrie anul trecut valoarea restantelor mai mari de 30 de zile nu depasea 845 mil. lei.

Creditele cu intarzieri la plata mai mari de 90 de zile - incadrate in categoria pierdere, potrivit reglementarilor BNR - detin cea mai mare pondere in totalul sumelor restante, atingand 1,9 mld.

lei. De asemenea, creditele in lei inregistreaza cele mai mari neperformante, restantele pe acest segment depasind 60% din total.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.