logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
BNR: Dobanda de referinta de 8% pe an, pentru luna noiembrie Inapoi Valorificari Creante

02 Noiembrie 2009

In Monitorul Oficial, Partea I, nr. 742 din 2 noimebrie 2009, a fost publicata Circulara BNR nr. 40/2009 privind nivelul ratei dobanzii de referinta a Bancii Nationale a Romaniei valabil in luna august.

Astfel, "pentru luna noiembrie 2009, nivelul ratei dobanzii de referinta a Bancii Nationale a Romaniei este de 8% pe an”, potrivit circularei BNR nr. 40/2009.

Pentru luna octombrie, BNR a stabilit, prin Circulara nr. 21/2009 , o rata a dobanzii de referinta de 8,5% pe an.

Rata dobanzii de referinta se calculeaza ca medie aritmetica, ponderata cu volumul tranzactiilor, a ratelor dobanzilor depozitelor atrase, operatiunilor reverse repo si operatiunilor repo din luna anterioara celei pentru care se face anuntul. Pana in luna februarie 2009, operatiunile repo nu au fost incluse in calculul ratei dobanzii de referinta.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.