logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Care vor fi noile prevederi din cazierul fiscal Inapoi Valorificari Creante

26 Octombrie 2009

Fiscul vrea înscrierea în cazierul fiscal a atragerii raspunderii solidare cu debitorul insolvabil.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a elaborat un nou proiect de act normativ prin care în cazierul fiscal sa fie înscrise inclusiv atragerea raspunderii solidare cu debitorul declarat insolvabil sau insolvent si inactivitatea fiscala, conform unui comunicat transmis luni de institutie.

Cele doua noi situatii sunt prevazute pe lânga cele existente în prezent ce vizeaza înscrierea în cazierul fiscal al contribuabililor a faptelor savârsite de acestia, sanctionate de legile fiscale, financiare, vamale, precum si cele care privesc disciplina financiara.

Inactivitatea fiscala se înscrie, atât în cazierul fiscal al persoanei juridice declarate în inactivitate fiscala, cât si în cel al reprezentantilor legali ai acesteia.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.