logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Catalin Robert Pascu, fost director al Bancpost, judecat pentru delapidare Inapoi Valorificari Creante

3 Noiembrie 2009

Fostul director al unei filiale Bancpost din Capitala, care in urma cu aproape doi ani a furat din banca peste 400.000 de lei si i-a jucat la cazinouri, apoi a incercat sa se sinucida a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 6.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 6 l-au trimis in judecata pe Catalin Robert Pascu, fost director al Bancpost, Agentia Romancierilor, din sectorul 6 al Capitalei, pentru delapidare in forma agravanta.
Pascu este acuzat ca, la sfarsitul anului 2007 si inceputul lui 2008, a sustras din seiful si ATM-ul bancii peste 400.000 de lei, bani pe care i-a folosit la jocuri de noroc la mai multe cazinouri din Capitala.
Bancpost s-a constituit parte civila in acest proces, cu suma de 404.554,9 lei, motiv pentru care procurorii au instituit sechestru asigurator pe apartamentul lui Pascu, situat în sectorul 6.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.