logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
CE a declansat o procedura legala contra României pentru nereguli în sectorul telecomunicatiilor Inapoi Valorificari Creante

29 Octombrie 2009

Comisia Europeana (CE) a initiat joi procedura legala împotriva României pentru nerespectarea normelor comunitare care impun separarea dintre autoritatile de reglementare în sectorul telecomunicatiilor si furnizorii de servicii de telecomunicatii, a anuntat institutia europeana.

Astfel, Bruxelles-ul a trimis României o scrisoare de notificare oficiala, aceasta fiind prima etapa a unei proceduri privind încalcarea dreptului comunitar.

Aceasta este, însa, a doua procedura privind încalcarea dreptului comunitar initiata de Comisie împotriva României în legatura cu independenta autoritatii de reglementare în sectorul telecomunicatiilor, dupa ce prima procedura privind încalcarea dreptului comunitar, aflata înca în curs, a fost initiata în ianuarie 2009 si se refera la demiterea presedintelui autoritatii de reglementare.

“Garantarea faptului ca structurile guvernamentale responsabile cu reglementarea nu sunt implicate în acelasi timp în detinerea si controlul companiilor de telecomunicatii de stat reprezinta unul dintre principiile care asigura independenta si impartialitatea autoritatilor nationale de reglementare în sectorul telecomunicatiilor. De asemenea, aceasta separare face ca reglementarea sa fie în interesul consumatorilor si al concurentei efective, factorul determinant al pozitiei de lider a Europei în sectorul telecomunicatiilor”, a declarat comisarul european pentru telecomunicatii, Viviane Reding.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.