logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
CE VREM Inapoi Valorificari Creante

    

    Noi dam acea valoare comerciala unor bunuri cu valoare speciala – CREANTA - adica oferim echivalentul in bani si sau bunuri posesorilor de creante - persoane fizice sau juridice – care se confrunta cu dificultati in incasarea debitelor restante  neonorate si neprescrise prin oferirea de servicii complete.

 
   BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. este promotorul pietei  creantiere unde se tranzactioneaza creantele incredintate de  dumneavoastra pentru a fi valorificate.
 

     Bursa a creat o institutie de incredere pentru creditor in interesul sau direct si legitim, asigurandu-i parghiile necesare pentru valorificarea creantelor incredintate prin echivalentul in bani sau bunuri.

     De asemenea,  asigura caile necesare pentru valorificarea creantelor care sunt valabile si neprescrise.

     Principiile care guverneaza BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. ca piata organizata si standardizata de creante sunt urmatoarele:

Accesibilitate: Bursa se angajeza sa asigure tratament egal tuturor clientilor.

Informare: Bursa se angajeaza sa asigure permanent clientilor si investitorilor, suficienta informatie despre creantele care fac obiectul Registrului Unic de Creante si despre modalitatile de valorificare ale acestora.

Etica pietei: Bursa se angajeaza sa asigure ca piata creantiera sa functioneze astfel incat sa sporeasca increderea clientilor, autoritatilor si publicului larg in general.

Neutralitate: Bursa se angajeaza sa actioneze neutru si sa-si mentina integritatea in relatia cu toti participantii la aceasta piata, precum si cu alte institutii sau organizatii care supravegheaza sau opereaza in piata creantiera.

Transparenta: Bursa se angajeaza sa creeze un mediu total transparent prin promovarea unor reglementari in conformitate cu legislatia romana si europeana in vigoare.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.


©2009-2012 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.