logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
CINE SUNTEM Inapoi Valorificari Creante

    In actualul context economico-financiar, de criza profunda si falimente de rasunet, economia si societatea romaneasca, in ansamblul ei, au o imensa problema: NEPLATA.

Neplata obligatiilor financiare, pecuniare, nerestituirea imprumuturilor facute, depasirea cu mult a termenelor de plata, emiterea instrumentelor de plata fara acoperire, fuga debitorului de creditor, toate au ca efect marasmul economico-financiar, uneori social, indus de neincasarea unei obligatii de plata. Ca le numim obligatii de plata neachitate, debite sau imprumuturi restante, creante nerecuperate, acestea au un numitor comun: disconfort financiar maxim. Daca toate aceste debite restante s-ar colecta, respectiv toate creantele neincasate s-ar valorifica, sutele de mii de persoane fizice si juridice in aceasta tara ar trebui sa adreseze multumiri CUIVA.

    Aceasta este noua entitate economico-financiara si comerciala, avand marca inregistrata la OSIM, sub numarul 89326/12.07.2007, care are urmatoarele clase de produse/servicii pentru care s-a inregistrat marca:
   • gestiunea afacerilor comerciale;
   • administratia comerciala;
   • afaceri financiare;
   • afaceri monetare.

    In esenta, am putea spune ca aceasta noua entitate economico-financiara si comerciala preia de la persoanele fizice si juridice rezidente in Romania tot ceea ce inseamna debite restante, respectiv creante neincasate de la rau-platnici, debitori, fie ei persoane fizice sau juridice.

     Exista posibilitatea, in afara de incasarea sumelor cuvenite posesorilor de creante, cu acordul solicitantului, al posesorului creantei neincasate, respectiva creanta sa fie cumparata de BURSA DE CREANTE S.M.C. S.A. (BC), sau de cumparatorul identificat de aceasta, fie, la cerere, creanta sa fie compensata cu o alta creanta oferita de BRC prin divizia specializata pe care o are la dispozitie. Mai exista si varianta, evident tot la solicitarea expresa a posesorului creantei neincasate, ca in urma demersurilor BRC, prin propria divizie de specialitate, sa introduca debitorii rau-platnici in insolventa, falimentul fiind, uneori, un spectru bine-meritat de catre cei care uita sa plateasca sau care chiar nu vor sa faca acest lucru.

     Incepand de astazi va propunem, stimate persoane fizice si juridice, sa-i multumiti unei noi entitati:

 

 


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.


©2009-2012 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.