logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Circulara BNR Nr. 41/2009 privind ratele dobanzilor platite la rezervele minime obligatorii incepand cu perioada de aplicare 24 octombrie - 23 noiembrie 2009 Inapoi Valorificari Creante

13 Noiembrie 2009

Circulara Bancii Nationale a Romaniei Nr. 41/2009 privind ratele dobanzilor platite la rezervele minime obligatorii incepand cu perioada de aplicare 24 octombrie - noiembrie 2009 a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 770, din 11 noiembrie 2009.

In baza art. 8 din Legea nr. 312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, in aplicarea prevederilor Regulamentului Bancii Nationale a Romaniei nr. 6/2002 privind regimul rezervelor minime obligatorii, cu modificarile si completarile ulterioare, in temeiul art. 48 alin. (2) din Legea nr. 312/2004,

Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei h o t a r a s t e:
Incepand cu perioada de aplicare 24 octombrie—23 noiembrie 2009, ratele dobanzilor platite la rezervele minime obligatorii sunt urmatoarele:
— 3,69% pe an pentru rezervele minime obligatorii constituite in lei;
— 1,37% pe an pentru rezervele minime obligatorii constituite in euro;
— 0,89% pe an pentru rezervele minime obligatorii constituite in dolari SUA.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.