logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Circulara BNR nr. 43/2009 privind modificarea ratei rezervei minime obligatorii pentru mijloacele banesti in valuta Inapoi Valorificari Creante

20 Noiembrie 2009

Circulara BNR nr. 43/2009 privind modificarea ratei rezervei minime obligatorii pentru mijloacele banesti in valuta a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 784, din 17 noiembrie 2009.

In baza dispozitiilor art. 5 si 8 din Legea nr. 312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei,
in aplicarea prevederilor art. 13 din Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei nr. 6/2002 privind regimul rezervelor minime obligatorii, cu modificarile si completarile ulterioare,

in temeiul art. 48 din Legea nr. 312/2004,

Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei hotaraste:

Incepand cu perioada de aplicare 24 noiembrie — 23 decembrie 2009, rata rezervei minime obligatorii pentru mijloacele banesti in valuta cu scadenta mai mica de 2 ani de la finele perioadei de observare si mijloacele banesti in valuta cu scadenta reziduala mai mare de 2 ani de la finele perioadei de observare, care prevad clauze contractuale referitoare la rambursari, retrageri, transferari anticipate, se stabileste la un nivel de 25%.

 


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.