logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Combinatele siderurgice si chimice sunt cele mai lovite Inapoi Valorificari Creante

16 Noiembrie 2009

Afacerile firmelor de pe Bursa au continuat sa scada in trimestrul al treilea, cele mai mari 83 de companii analizate dintre cele care si-au publicat rezultatele inregistrand o reducere a cifrei de afaceri cumulate de 28%. Sectoarele metalurgic si chimic sunt in continuare cele mai afectate, cu scaderi ale afacerilor de 52%, respectiv 46%. Majoritatea combinatelor siderurgice au trecut anul acesta pe pierdere dupa ce anul trecut au avut profituri record.

In industria de masini si echipamente, declinul s-a accentuat in trimestrul al treilea la 32%, cererea pentru bunuri de ca

Singurele segmente cu cresteri sunt industria alimentara si industria farmaceutica. De la inceputul anului, indicele general al bursei BET-C a crescut cu 42%, investitorii anticipand revenirea economiei.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.