logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Compania de credite de consum a AIG a renuntat la 300 de angajati Inapoi Valorificari Creante

10 Noiembrie 2009

American General Finance, compania de credite de consum a American International Group (AIG), a anuntat ca a desfiintat 300 de locuri de munca si a inchis 25 de sucursale in al treilea trimestru, scrie Bloomberg.
Societatea va inchide birouri si va vinde din portofolii pentru a-si consolida capitalul.

American General se numara printre activele pe care AIG incearca sa le vanda pentru a rambursa Statelor Unite ajutorul primit pentru a evita falimentul, in valoare de 182,3 miliarde dolari.

American International Group (AIG) a inregistrat in un profit net de 455 milioane dolari (68 centi pe actiune) in al treilea trimestru, fata de o pierdere neta de 24,5 miliarde dolari in aceeasi perioada a anului trecut.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.