logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Cota unica si TVA nu se vor majora in 2010 Inapoi Valorificari Creante

13 Noiembrie 2009

Cota unica si TVA nu se vor majora in 2010, pentru ca orice crestere a fiscalitatii ar fi o eroare, a declarat, ieri, ministrul Economiei, Adriean Videanu.

„Orice crestere a fiscalitatii ar fi o eroare. Cota unica si TVA nu se vor majora în 2010“, a spus Videanu. Veniturile din aplicarea TVA si a cotei unice de impozitare reprezinta 40-45%.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.