logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Credit Inapoi Valorificari Creante

relatie (economica) baneasca ce se stabileste intre o persoana fizica sau juridica (creditor), care acorda un imprumut de bani sau care vinde marfuri sau servicii pe datorie, si o alta persoana fizica sau juridica (debitor), care primeste imprumutul sau cumpara pe datorie; imprumut acordat (cu titlu rambursabil si conditionat de obicei de plata unei dobanzi); creanta creditorului; obligatia (baneasca), datoria celui creditat; valoarea, suma de bani pe care creditorul o cedeaza cu titlu rambursabil debitorului; parte din dreapta a unui cont unde se inregistreaza sumele de bani.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.