logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Creditorii solicita in instanta insolventa companiei Tina R. Inapoi Valorificari Creante

22 Noiembrie 2009

Mai multe companii solicita in instanta intrarea in insolventa a firmei. Managerul acesteia sustine ca nu are probleme financiare.

Mai multe firme cer intrarea in insolventa a casei de moda romanesti Tina R. Potrivit Tribunalului Bucuresti, pe lista in fruntea creditorilor se afla SC ARBO Textile SRL. La judecatoria sectorului 2 exista alte dosare: unul depus de SC Global International SRL, altul de Kwesto Service SRL, iar la sectorul 1 a reclamat firma SC Inform Lykos SA. Reprezentantii Urban si Asociatii spun ca si societatea Graffitti – 94 R.B.I. Prodcom SRL are de recuperat de la Tina R circa 60.000 de lei.

Obligata sa plateasca despagubiri catre Louis Vuitton

Instanta a admis recent executarea silita asupra companiei Tina R, dupa ce aceasta a pierdut procesul intentat de firma Louis Vuitton. Magistratii Tribunalului Bucuresti au apreciat ca Tina R a contrafacut, cu buna stiinta, esarfe in China si le-a comercializat apoi cu insemne identice cu cele ale companiei franceze. Despagubirile se ridica la aproape 10.000 de dolari.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.