logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
CSM dezvolta metode de invatamant la distanta prin mijloace electronice - sistemul eLearning Inapoi Valorificari Creante

25 Noiembrie 2009

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a lansat, marti, la sediul Institutului National al Magistraturii (INM), sistemul de invatamant la distanta prin mijloace electronice, proiect realizat cu fonduri Phare, reiese dintr-un comunicat de presa al CSM.

In cadrul proiectului au fost elaborate 4 cursuri si module de pregatire profesionala, adaptate sistemului de invatamant la distanta prin mijloace electronice - eLearning, pe urmatoarele teme de interes: jurisprudenta CEDO, introducere in dreptul comunitar si aspecte de practica neunitara privind restituirea imobilelor si aspecte de practica neunitara privind restituirea fondului funciar.

Preocuparea CSM pentru formarea profesionala a magistratilor prin aceasta metoda reprezinta o completare moderna a formarii traditionale a magistratilor si nu o inlocuire a acesteia. Invatamantul la distanta in aceasta forma de eLearning permite indeplinirea unui obiectiv national de reformare si modernizare a pregatirii profesionale a magistratilor. Metoda este aplicata si utilizata cu success in Spania si Marea Britanie.

Potrivit CSM, in relatie cu elaborarea acestor cursuri, INM va beneficia din partea proiectului si de un ghid general de elaborare a unor astfel de cursuri, ce va utilizat de catre formatorii INM pentru actualizarea si /sau elaborarea unor noi cursuri in acest format.

“CSM reafirma si pe aceasta cale preocuparea constanta de crestere a nivelului de competenta profesionala al magistratilor pentru realizarea unui sistem judiciar aliniat performantelor europene”, specifica aceeasi sursa.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.