logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Curs Inapoi Valorificari Creante

predare a unei materii de studiu sub forma unui ciclu de lectii sau de prelegeri; totalitatea orelor de program destinate acestei expuneri; ciclu de lectii tiparite, sapirografiate sau dactilografiate in volum (si servind ca manual); pret variabil, stabilit la bursa, cu care se cumpara si se vand valutele si hartiile de valoare; pret al unitatii monetare dintr-o tara, exprimat in unitatile banesti ale altei tari.

 


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.