logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
DE CE NOI Inapoi Valorificari Creante

    Avem o experienta in domeniul creantelor de 15 ani care ne recomanda ca market-maker in acest domeniu nou de valorificare a creantelor.

 

     Bursa urmareste interesul posesorului de creante – clientul – caruia vrem sa-i demonstram ca se poate sa primeasca ceea ce i se cuvine de drept.

     NOI DAM CREDITORULUI CE I SE CUVINE – BANII

      Bursa realizeaza, printr-un start-up profesional, valorificarea creantelor neprescrise si neonorate prin parghii proprii, pe care nici o alta forma de organizare profesionala din domenii similare nu le detine, asigurand si creand piata creantiera de tranzactionare si valorificare a creantelor. 

    Noi rezolvam problema presanta a posesorilor de creante – VALORIFICAREA CREANTEI, noi nu doar promitem, noi nu facem recuperari de creante sau colectari de debite!


    Bursa este locul unde creanta devine partener cu valorificarea, numai cu ajutorul si prin accesarea serviciilor noastre !

Bursa va pune la dispozitie administrarea, concomitent cu asigurarea serviciilor de consultanta, reprezentare si mandat, a debitelor restante, neachitate, inregistrate de acei debitori la bugetul de stat, banci comerciale, companii de leasing, IFN-uri, banci cooperatiste, fonduri de investitii, furnizori, companii/institutii cu capital privat/de stat, etc., pe care doriti sa le restructurati/reesalonati in conditii avantajoase pentru dvs. eventual sa cesionati aceste debite, in baza prevederilor Noului Cod Civil, catre Bursa. Acesta din urma va negocia cumpararea titlurilor de creante cu creditorii dvs. la valori situate semnificativ sub valoarea nominala a acestora, in baza unor contracte incheiate cu acestia;

Incepand cu trimestrul I al anului in curs, Bursa va pune la dispozitie, in afara facilitatii de cesiune/preluare debite de la acei debitori aflati in mare dificultate financiara, cu datorii restante, neachitate, alte doua noi produse specifice :

- semnarea de contracte de fidejusiune pentru acei clienti ai Bursei care solicita de la bancile comerciale credite importante, in favoarea finantatorilor ;

- preluare de catre Bursa pe baza de contracte fiduciare de la constituitorii clienti ai acesteia, care incredinteaza, anterior derularii unor proceduri de executare silita sau insolventa, patrimoniile proprii, in vederea reprezentarii cat mai favorabile a intereselor acestor clienti.
    Posesori de creante, vreti bani?

 

   Veniti la noi si nu uitati ca rasplata oferita de dvs pentru valorificarea creantelor cu care va inscrieti la noi, se face sub forma unui onorariu pe care il incasam numai daca meritam, numai dupa atingerea scopului propus:

 

     VALORIFICAREA CREANTEI DVS.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.


©2009-2012 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.