logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Dezvoltatorii imobiliari din Romania, dati in judecata de clientii straini Inapoi Valorificari Creante

09 Noiembrie 2009

Tot mai multi dezvoltatori imobiliari din Romania care nu si-au respectat angajamentele cu privire la termenul de predare al apartamentelor sunt dati in judecata de clientii din afara tarii, conform societatii de avocatura Enescu & Cuc din Bucuresti.

“In ultimele luni ne-au contactat mai multe zeci de clienti care intentioneaza sa demareze proceduri in instanta impotriva mai multor dezvoltatori din tara, in orase ca Bucuresti, Brasov, Cluj si Arad”, spune Mihai Cuc, partener la societatea de avocatura. Majoritatea dezvoltatorilor in cauza au incetinit foarte mult sau chiar au sistat lucrarile din cauza lipsei lichiditatilor, intarziind predarea apartamentelor catre cumparatori.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.