logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Dezvoltatorul Planorama promite finalizarea proiectelor imobiliare in schimbul renuntarii la pretentiile financiare ridicare in instanta de cumparatori Inapoi Valorificari Creante

20 Noiembrie 2009

Investitorul le promite cumparatorilor ca va termina blocurile daca toti sunt de acord sa renunte la pretentiile financiare din instanta.

Dezvoltatorul complexului rezidential Planorama, situat in zona Doamna Ghica din Capitala, a primit un nou credit pentru continuarea constructiei. Reprezentantii Euro Habitat conditioneaza insa predarea locuintelor catre clienti. Cei care au achitat deja o buna parte din bani ar trebui sa se angajeze printr-un act aditional ca renunta de bunavoie la toate penalitatile la care ar avea dreptul, data fiind intarzierea finalizarii cu mai bine de doi ani.

Euro Habitat a lansat proiectul Planorama, de circa 1.104 apartamente in anul 2005, constructia primului bloc urmand sa fie finalizata in vara lui 2007.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.