logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Euro Habitat SRL, finantatoarea proiectului Planorama, în prag de faliment Inapoi Valorificari Creante

29 Octombrie 2009

Unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare începute acum patru ani lasa fara case sute de pagubiti. Patronii dau bir cu fugitii.

Compania Euro Habitat SRL, finantatoarea proiectului Planorama, e în prag de faliment. Mai multi clienti pagubiti, care au achitat chiar si integral apartamentele lansate în 2005, cer în instanta intrarea în insolventa a firmei.

Termenele au fost amânate pâna acum din motive de neprezentare a unei parti sau lipsa aparatorului si sunt programate în fiecare saptamâna, pâna la mijlocul lui decembrie.

Surse din interiorul firmei spun însa ca, între timp, directorul general al companiei, Yaron Bone, încearca sa înstraineze activele societatii si sa se faca nevazut cu banii care mai pot fi obtinuti.

La începutul acestei saptamâni, el a vândut la pret de dumping doua dintre cele patru blocuri – este vorba despre cele aflate în stadiu incipient de constructie.

Asta dupa ce, în luna martie, a încheiat un contract prin care Euro Habitat cedeaza toate drepturile si obligatiile catre firma Rei Capital Real Estate SRL, în schimbul a 300 de lei. Administratorul acestei societati este însa nimeni altul decât Yaron Bone.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.