logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Eveniment CSDE – Legea aplicabila obligatiilor contractuale conform Regulamentul (CE) nr. 593/2008 al Parlamentului European si al Consiliului din 17 iunie 2008 (Regulamentul ROMA I) Inapoi Valorificari Creante

21 Octombrie 2009

Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice din cadrul Academiei Române organizeaza la data de 30 octombrie 2009, ora 1230, la sediul Academiei Române din Calea Victoriei, nr. 125 conferinta “Legea aplicabila obligatiilor contractuale conform Regulamentul (CE) nr. 593/2008 al Parlamentului European si al Consiliului din 17 iunie 2008 (Regulamentul ROMA I”.

Dezbaterea îsi propune realizarea unui schimb de puncte de vedere atât din perspectiva teoreticienilor, cât si practicienilor (judecatori si avocati), pornind de la aspecte cheie evidentiate în jurisprudenta Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene si în dreptul derivat comunitar.
Confirmarea participarii se face prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro) pâna la data de 29 octombrie 2009. Solicitantii sunt rugati sa mentioneze: numele si prenumele, afilierea institutionala si functia, precum si domeniul de interes în materia dreptului european.
Lucrarile si prezentarile sustinute cu ocazia colocviului urmeaza a fi publicate într-un volum, care va aparea la o editura recunoscuta de CNCSIS.
Informatii suplimentare si materiale referitoare la conferinta sunt disponibile la adresa eubusinesslaw.wordpress.com.
Este încurajata participarea la lucrarile colocviului cu prezentari vizând subiectele enumerate anterior dar si altele referitoare la probleme conexe ce ar putea fi de interes. În acest sens, doritorii pot adresa o solicitare de înscriere pe lista vorbitorilor, trimitând si un scurt rezumat al principalelor puncte ce ar urma sa fie atinse, la adresa de e-mail mihai.sandru@csde.ro.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.