logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Faliment in constructii Inapoi Valorificari Creante

19 Noiembrie 2009

Circa 19.500 de firme de constructii au intrat in insolventa sau faliment, de la inceputul anului, adica aproximativ 20% din companiile care au constructiile ca obiect principal de activitate, a declarat, ieri, presedintele Asociatiei Romane a Antre­prenorilor de Constructii
(ARACO), Laurentiu Plosceanu, la seminarul "case la pret accesibil. Case eficiente energetic", organizat de Bursa
Cons­tructiilor. "La momentul aderarii, ne asteptam ca firmele de constructii sa capoteze, pentru ca asa s-a intamplat si in alte state, precum Polonia, Cehia, insa la noi
nu s-a intamplat asa. Din pacate, in anul 2009, sunt 19.500 de firme care au ca obiect principal de activitate constructiile care au intrat in insolventa, din aproape 100.000 companii. Din cinci firme, una a intrat in insolventa sau faliment", a spus Plosceanu. El a precizat ca principalele cauze care au condus la falimente si insolvente sunt: neincasarea creantelor, subfinantarea lucrarilor, precum si inapetenta bancilor pentru a oferi credite. "De asemenea, conditiile pentru acordarea creditelor s-au inasprit, odata cu aceasta criza economica", a mentionat presedintele ARACO.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.