logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Farmexim a cerut deschiderea procedurii de insolventa impotriva Dornafarm Inapoi Valorificari Creante

29 Octombrie 2009

Distribuitorul Farmexim, controlat de omul de afaceri Ovidiu Buluc, a cerut deschiderea procedurii de insolventa impotriva distribuitorului si retailerului de talie mai mica Dornafarm din Suceava.

Farmexim vizeaza recuperarea unei datorii de 4,8 mil. lei (1,2 mil. euro), care potrivit companiei este veche de peste un an de zile. Reprezentantii Dornafarm spun insa ca suma este mai mica, respectiv 2,6 mil. lei (0,4 mil. euro). “Farmexim a calculat penalitatile folosind un procent aplicabil la suma datorata de 0,5% si nu de 0,05% cat era prevazut”, a spus Mihaela Tolescu, directorul executiv al Dornafarm.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.