logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Firmele îşi plătesc tot mai greu creditele Inapoi Valorificari Creante

16 Octombrie 2009

Soldul creditelor acordate companiilor nefinanciare afectate de restanţe a ajuns, în luna
august, la 12% din totalul împrumuturilor, de la 8% la începutul anului, mult peste ponderea restanţelor înregistrate pe întreaga economie, de 3,82%, potrivit datelor BNR.

Cea mai mare parte a creditului acordat companiilor este garantată cu ipoteci - 76% la nivelul întregului sector bancar, în luna august 2009, în creştere de la 74% în ianuarie 2009, din care 64% sunt credite în valută.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.