logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Flamingo a semnat un acord cu ING pentru restructurarea datoriei financiare Inapoi Valorificari Creante

02 Noiembrie 2009

Flamingo International a semnat un acord de principiu cu ING Bank NV Amsterdam - Bucharest Branch privind restructurarea datoriei financiare, iar tranzactia urmeaza sa fie finalizata in umatoarele 2 luni si jumatate, a anuntat luni compania.
Acordul de principiu reprezinta primul pas din planul de restructurare financiara a companiei.

Astfel, cele doua companii au agreat liniile directoare ale restructurarii contractului datand din anul 2001 in baza caruia Flamingo beneficiaza in prezent de o linie de finantare de aproximativ 17,5 mil. euro, urmand ca elementele de detaliu si implementarea concreta a restructurarii sa fie agreate in perioada imediat urmatoare.

"Acordul cu ING reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi in depasirea crizei actuale. Succesul viitor al companiei depinde in foarte mare masura de contributia tuturor partenerilor de business, banci, furnizori sau proprietari de spatii comerciale", au declarat reprezentantii Flamingo.

"Avem in acest moment solutia depasirii crizei, dar realizarea acestui lucru reprezinta un efort comun al tuturor partilor implicate, care trebuie sa inteleaga ca numai printr-o abordare de tip win-win, marcata de concesii uneori semnificative din ambele parti, putem iesi castigatori din aceasta perioada dificila", au adaugat reprezentantii companiei.

Restructurarea datoriei financiare reprezinta unul dintre pasii esentiali in supravietuirea de criza iar Flamingo poate realiza acest proces tocmai datorita faptului ca este o companie publica, listata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) inca din 2005 si care beneficiaza de avantajele pietei de capital.

Grupul Flamingo International aniverseaza in acest an 15 ani de activitate pe piata locala, avand ca principal obiect de activitate comertul cu produse IT&C, electronice si electrocasnice.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.