logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Flamingo International ar putea intra in insolventa Inapoi Valorificari Creante

07 Noiembrie 2009

Selgros Cash&Carry a actionat in instanta Flamingo International si cere demararea procedurii de insolventa a retailerului de produse IT si electrocasnice, pentru o datorie de aproape 70.000 de lei, potrivit unui comunicat al Flamingo, citat de NewsIn.

Reprezentantii retailerului de produse IT si electrocasnice spun ca Selgros nu a incercat sa clarifice situatia inainte de demararea acestei actiuni. „Intre Flamingo si Selgros a existat o colaborare de lunga durata, Flamingo avand calitatea de furnizor de produse IT si electrocasnice, iar Selgros avand calitatea de beneficiar, comercializand produsele achizitionate de la societatea noastra, prin lantul sau de magazine”, se explica in comunicat.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.