logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Flamingo, la a treia cerere de insolventa in cinci luni Inapoi Valorificari Creante

09 Noiembrie 2009

Lantul de retail Selgros Cash & Carry a cerut la finalul lunii trecute insolventa retailerului de electronice si electrocasnice Flamingo International, pentru o datorie de 70.000 de lei (16.000 de euro). Este a treia cerere de insolventa a companiei din ultimele cinci luni, dupa ce partenerul Spar a cerut acest lucru pentru o datorie de 35.000 de euro in iunie, iar fostul actionar QVT Fund (care a detinut o participatie de 22%) a cerut insolventa pentru a bloca proiectul de emisiune de obligatiuni a Flamingo.

Reprezentantii Flamingo au declarat ca parteneriatul cu Selgros consta in furnizarea de aparatura de electronice si electrocasnice. "Selgros nu a initiat niciun demers pentru a clarifica datoriile reciproce existente intre societatile noastre inainte de demararea acestei actiuni", au declarat reprezentantii Flamingo intr-un anunt remis Bursei de Valori. Compania a ales recent un nou consiliu de administratie, presedintia fiind preluata de Adrian Olteanu, director general adjunct al Flamingo.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.