logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Genco Trade, companie cu afaceri de 130 mil. euro, cere falimentul Flamingo International Inapoi Valorificari Creante

19 noiembrie 2009

Societatea comerciala Genco Trade SRL, importator si distribuitor de electronice si electrocasnice si operator al magazinelor Intersport, cere pentru a doua oara anul acesta insolventa retailerului IT&C si electronice Flamingo International, intr-un proces deschis pe 13 noiembrie 2009.
Prima afisare in fata instantei este programata pe 27 ianuarie.

Genco Trade a mai dat in judecata Flamingo, in iulie, procesul fiind inchis pentru ca cele doua parti au ajuns la un acord comun.

Contactati de catre DailyBusiness.ro, oficialii celor doua companii nu au dorit sa ofere comentarii privind acest nou proces.

Genco Trade a generat in 2008 afaceri de peste 130 milioane de euro in timp ce pentru intervalul ianuarie-septembrie 2009, Flamingo a raportat o cifra de afaceri de 541,2 milioane lei (128 milioane euro), in scadere cu 26% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.