logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Impact s-a inteles cu Piraeus Bank pentru restructurarea unor credite Inapoi Valorificari Creante

09 Noiembrie 2009

Impact Developer&Contractor a semnat cu Piraeus Bank Romania un acord cu privire la restructurarea garantiilor, dobanzilor si a termenelor de rambursare aferente unor contracte de credit incheiate in anii 2006, 2007 si 2008.
Conform actelor aditionale semnate, garantiile au fost reevaluate, dobanzile au fost unificate, iar facilitatea de 12,8 mil. euro, aferenta unui proiect imobiliar din sectorul 6, a fost rescadentata pentru 31 iulie 2010.

Impact Developer & Contractor SA, infiintata in 1991 prin subscriptie publica, este cotata la Bursa de Valori Bucuresti.
 


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.