logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Initiativa legislativa privind insolventa persoanelor fizice Inapoi Valorificari Creante

23 Octombrie 2009

Reprezentantii Partidului National Liberal (PNL) au depus ieri la Parlament o initiativa legislativa privind insolventa persoanelor fizice, care permite romanilor care nu-si mai pot plati datoriile la banci sa intre sub protectia tribunalului, iar imprumutul lor sa se reesaloneze pe o perioada de 3 ani, a anuntat deputatul liberal Eugen Nicolaescu, fost ministru al sanatatii in guvernul PNL, citat de Mediafax.

Nicolaescu a precizat ca aceasta initiativa legislativa a falimentului personal este o masura de protectie impotriva executarii silite.

El a aratat ca initiativa legislativa nu incurajeaza neplata datoriilor, ci da o gura de aer pentru persoanele aflate in situatia de a nu putea plati, oferindu-le o perioada de trei ani pentru a face acest lucru.

“Declararea falimentului personal vine ca o ultima solutie”, a spus Nicolaescu. Vor fi sprijinite potrivit acestei legi, persoanele care au achitat 75% din credit si au intrat in intarziere de plata, in urma crizei economice, a cresterii numarului somerilor sau din cauza costurilor imprumuturilor la banci.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.