logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Ioan Niculae tine Amonil in perfuzii, cu livrari de gaze de la Interagro Inapoi Valorificari Creante

20 Noiembrie 2009

Producatorul de ingrasaminte chimice Amonil Slobozia (AMO), controlat de doua firme off-shore inregistrate in insulele Belize, a incheiat cu grupul Interagro al omului de afaceri Ioan Niculae un contract de procesare a gazului metan, aceasta fiind singura solutie pentru continuarea activitatii, potrivit conducerii combinatului. "Consiliul de Administrare al Amonil, analizand situatia creata de imposibilitatea achizitionarii gazului metan materie prima, a decis incheierea unui contract de procesare al gazului metan cu Interagro, aceasta fiind unica posibilitate de continuare a activitatii societatii, evitarea concedierii colective a salariatilor si a unor probleme sociale deosebite", se arata intr-o raportare trimisa de Amonil Bursei de Valori Bucuresti.

Amonil, care are aproape 800 de angajati, a inregistrat in primele noua luni ale anului un profit de 5,5 mil. lei (1,28 mil. euro), la afaceri de 182 mil. lei (42,6 mil. euro). Compania a pierdut in urma cu o luna dreptul de proprietate asupra principalelor active, care au fost executate silit de o alta firma din Belize, Riverside Development, pentru recuperarea unei datorii de circa 18 mil. euro. Ulterior, Chemgas Holding, firma controlata de Riverside, care a castigat activele la licitatie, a acceptat sa le inchirieze catre Amonil. Actiunile Amonil au mai castigat ieri circa 6%, capitalizarea companiei fiind in prezent de 5,9 mil. euro.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.