logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Legea achizitiilor publice faciliteaza fraudele Inapoi Valorificari Creante

22 Octombrie 2009

In forma actuala exista nenumarate portite, care permit realizarea de contracte publice fara a mai fi nevoie de licitatii.
Parvan (AOAR): Compania Nationala de Drumuri a incheiat 142 de contracte, care ridica multe semne de intrebare.

Legea achizitiilor publice starneste in continuare ample controverse. Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania a spus ieri ca patronatul urmareste de mult timp schimbarea Legii achizitiilor publice, pentru ca în actuala forma aceasta ofera foarte multe “portite” de fraudare.
”AOAR a sustinut mereu necesitatea modificarii semnificative a Legii achizitiilor publice. Constant, au fost criticate prevederi ambigue ale actualei forme a legii, prevederi care au facilitat realizarea de contracte publice fara a mai fi nevoie de licitatii publice”, a declarat Parvan, în cadrul unei conferinte de presa.
In sprijinul afirmatiilor sale, Parvan a oferit un exemplu concret, care dateaza de anul trecut si in care este implicata Primaria Capitalei.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.