logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Legea Camerelor de Comert va fi reexaminata Inapoi Valorificari Creante

07 Noiembrie 2009

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca va retrimite Legislativului spre reexaminare Legea prin care Oficiul National al Registrului Comertului trece din subordinea Ministerului Justitiei la Camerele de Comert.

Dupa ce si-a incheiat discursul in fata reprezentantilor IMM-urilor, reuniti la Parlament, seful statului a dat mana cu liderii Consiliului National al IMM-urilor si s-a intors la tribuna pentru a le transmite ca va retrimite spre reexaminare Parlamentului Legea Camerelor de Comert, informeaza Mediafax.

“Dupa cum stiti, Legea Camerelor de Comert este la Cotroceni spre promulgare. Am avut o discutie cu presedintele Consiliului National al IMM-urilor si inteleg ca Legea Camerelor este extrem de neconvenabila pentru mediul de afaceri, asa ca nu-mi ramane decat sa va asigur ca o voi trimite inapoi la Parlament”, le-a spus Traian Basescu participantilor la Topul National al firmelor private din Romania.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.