logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Legea care prevede perioada nelimitata a contractului de leasing, asteapta promulgarea Inapoi Valorificari Creante

13 Noiembrie 2009

Companiile de leasing au solicitat presedintelui Traian Basescu sa nu promulge un proiect de lege pentru amendarea unei ordonante de guvern, votat de Camera Deputatilor, care prevede ca ratele de leasing sa fie fixe si platite lunar, precum si o perioada nelimitata a contractului de leasing.

“Ne-am adresat Presedintiei si am cerut sa nu promulge acest proiect de amendare a OG 51/1997, aprobata prin Legea 287/2006. Proiectul a fost votat in Camera Deputatilor, desi a fost respins de toti pasii decizionali anteriori. Am inteles ca a fost un viciu de procedura”, a declarat, joi, secretarul general al Asociatiei Societatilor Financiare – ALB Romania, Adriana Ahciarliu, in cadrul Conferintei Nationale ALB.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.