logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Legea responsabilitatii fiscale va fi promovata in Parlament, in regim de urgenta Inapoi Valorificari Creante

26 Noiembrie 2009

Membrii Guvernului interimar care, in acelasi timp, sunt si senatori sau deputati, vor inainta Parlamentului Proiectul Legii responsabilitatii fiscale, potrivit unei declaratii apartinand purtatorului de cuvant al Executivului, Ioana Muntean, facute la finalul sedintei de Guvern de ieri.

Astfel, proiectul Legii responsabilitatii fiscale a fost finalizat si va fi promovat in procedura de urgenta in Parlament, sub semnatura ministrilor care sunt si parlamentari.

„Proiectul de lege include observatiile formulate de Comisia Europeana si Fondul Monetar International si astfel, Guvernul isi indeplineste inca unul dintre angajamentele convenite cu FMI”, a adaugat Ioana Muntean.

In urma cu doua saptamani, Plenul Senatului a adoptat proiectul de modificare a Legii de organizare a Guvernului, prin care Cabinetul demis este abilitat sa inainteze Parlamentului bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, dar si legea responsabilitatii fiscale.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.