logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
MFP: Bugetul pe 2010 nu prevede majorarea TVA sau a cotei unice Inapoi Valorificari Creante

20 Noiembrie 2009

Proiectul legii bugetului pentru anul 2010 nu prevede majorarea nivelui TVA sau a cotei unice, precizeaza Ministerul Finantelor Publice (MFP), intr-un comunicat de presa.

MFP a mai precizat ca incadrarea in tinta de deficit agreata cu institutiile internationale se va realiza, in principal, prin promovarea unor masuri de reducere a cheltuielilor bugetare si imbunatatire a colectarii si administrarii veniturilor publice.
Aceste masuri au la baza legea salarizarii unitare in sectorul public, legea de reorganizare a agentiilor si institutiilor de stat, dar si prin promovarea proiectului legii pensiilor, legea responsabilitatii fiscale, introducerea de normative de personal si standarde de cost pentru sectorul public etc, a adaugat MFP.

In domeniul impozitarii, Guvernul a introdus de la 1 octombrie 2009 si pentru anul 2010, neimpozitarea profitului reinvestit iar, in domeniul parafiscalitatii s-au redus in anul 2009, prin comasare sau eliminare, un numar de 189 taxe si tarife, urmand ca acest proces sa continue si in cursul anului 2010, a mai precizat MFP.

Precizarea MFP vine in contextul in care, in ultima perioda au aparut in presa informatii conform carora bugetul pe 2010 va aduce majorarea TVA si a cotei unice.
 


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.