logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Mihai Puwak, fiul lui Hildegard Puwak, condamnat la 3 ani pentru deturnare de fonduri Inapoi Valorificari Creante

10 Noiembrie 2009

Judecatoria Sectorului 4 a decis condamnarea la trei ani de inchisoare cu suspendare a fiului lui Hildegard Puwak – fost ministru PSD al Integraririi Europene- pentru pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata, deturnare de fonduri, precum si de schimbarea, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor europene, care au creat un prejudiciu de 32.160 euro in dauna bugetului general al Comunitatilor Europene.

In vederea recuperarii prejudiciului, procurorii au pus sechestru asigurator asupra conturilor lui Mihai Puwak.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.