logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Ministerul Justitiei cere analizarea propunerii de inlocuire a judecatorilor delegati la Oficiile Registrului Comertului Inapoi Valorificari Creante

19 Noiembrie 2009

Ministerul Justitiei a cerut Parlamentului sa “preia sub forma unei initiative legislative solutiile propuse pentru inlocuirea judecatorilor delegati la Oficiile Registrului Comertului”.

Demersul MJ este cu atat mai justificat cu cat cererile depuse acum la Registrul Comertului din Bucuresti sunt solutionate cel mai devreme peste sapte luni, in timp ce in provincie intervalul de asteptare este de maximum doua saptamani. In tot acest timp, oamenii de afaceri bucuresteni pierd timp si-si irosesc banii platind chiriile pentru spatii, chiar daca nu au activitate.

Dupa cum au sustinut si patronatele, “cererile de inregistrare depuse la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti ajung sa fie supuse atentiei judecatorului delegat intr-un termen de 4 – 6 luni de la data depunerii cererii, agentii economici sunt in imposibilitatea de a-si obtine licenta de organizare si autorizatia de exploatare, documente necesare in scopul desfasurarii activitatii economice”.

Cert este ca Ministerul Justitiei a inaintat recent presedintilor celor doua Comisii juridice, de disciplina si imunitati din Parlamentul Romaniei solicitarea de a “analiza posibilitatea preluarii sub forma unei initiative legislative” a solutiilor propuse de MJLC privind activitatea de inregistrare în Registrul Comertului.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.